QUT P Block Staff Offices

A renowned destination of the QUT Kelvin Grove campus, the newly refurbished P Block has transformed the college into a place that facilitates diversity and a supportive platform into the greater university.

PDT Architects were engaged by QUT to reconfigure and reimagine the existing spaces within the QUT College (P Block) to enhance the student and staff experience.

The staff offices were revitalised into a modern workspace through the use of a soft, contemporary palette and efficient spaces; with areas including a new kitchen / teapoint areas, breakout areas with flexible and banquet seating, formal meeting rooms, open plan workstation area, collaboration zones with writable walls, lockers and individual quiet pods.

Client

Queensland University of Technology

Kelvin Grove, Brisbane

Location

1, 250m2

Size

CASF National Design Awards 2020 Grand Prize Winner

Shortlisted in INDE.Awards ‘The Learning Space’ Category

Awards

SIMILAR PROJECTS.